Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Όροι και προϋποθέσεις

8:02 μ.μ.
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας.
Με την είσοδο στην παρούσα Ιστοσελίδα

Αποδέχεστε τους εξής όρους:

Ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (Atairiastos) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.
Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του.
Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ότι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.
Το Blog Atairiastos περιέχει πληροφορίες, εικόνες, και περιεχόμενο πολυμέσων που ίσως σοκάρουν κάποιους. Αν είστε κάτω των 18+ ετών ή εάν το υλικό αυτό σας προσβάλλει παρακαλούμε να φύγετε από το Site τώρα.
Ο δικτυακός μας τόπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους.
Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/ χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε, ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε.
Το Blog Atairiastos (εφεξής και για λόγους συντομίας θα αναφέρεται και ως Δικαιούχος) δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες/ επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/ επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.
Η σελίδα δεν προτίθεται ούτε να προσηλυτίσει ούτε να παροτρύνει στην εξάσκηση των απόκρυφων τεχνών και έχει δημιουργηθεί μονάχα προς ενημέρωση του αναγνώστη.
Τα άρθρα που παρουσιάζονται στο δικτυακό τόπο έχουν ως στόχο την άρτια ενημέρωση, με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την υγεία, διατροφή, σχέσεις κ.α.
Ο δημιουργός δεν ανήκει σε καμία μυστικιστική ομάδα ή οποιουδήποτε είδους ομάδα - οργάνωση με χαρακτήρα θρησκευτικό ή αποκρυφιστικό, ούτε είναι υποκινούμενο από κάποια τέτοια ομάδα - οργάνωση.
Ο δημιουργός είναι άτομο αυτόνομο και μεμονωμένο που επιθυμεί να παραμείνει αυτόνομο και σε καμία περίπτωση δεν αποβλέπει στην δημιουργία κάποιας νέας μυστικιστικής - θρησκευτικής ομάδας - οργάνωσης.
Ο δημιουργός δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ψυχική ή και σωματική βλάβη που μπορεί να προκληθούν από την πρακτική των όσων αναγράφονται στα κείμενα της παρούσας σελίδας, μιας και δεν παραδίδεται το παρόν υλικό για πρακτική χρήση. Οι αναγνώστες φέρουν ολοκληρωτική ευθύνη των πράξεών τους και τις συνέπειες αυτών.
Η σελίδα δεν προτίθεται ούτε να θίξει ούτε να προσβάλει με τον οποιοδήποτε τρόπο την πίστη, ιδεολογία, θρησκεία ή και το ήθος του αναγνώστη όποιες κι αν είναι αυτές.
Το περιεχόμενο των σελίδων είναι καθαρά ενημερωτικό, διατίθεται για προσωπική, μη εμπορική χρήση και απευθύνεται σε ενήλικες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το Blog Atairiastos δεν προσφέρουν εξατομικευμένες ιατρικές διαγνώσεις ή συμβουλές σχετικά με τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί και δεν ευθύνεται για τυχόν λανθασμένες εκτιμήσεις, παραλείψεις ή παρανοήσεις, οι οποίες σχετίζονται με τα θέματα που πραγματεύεται.
Για κάθε εξατομικευμένο πρόβλημα υγείας, οι ασθενείς θα πρέπει να απευθύνονται ΜΟΝΟ στους θεράποντες ιατρούς τους, ή άλλους ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι είναι και οι μόνοι αρμόδιοι για την αντιμετώπισή του.
Tο Blog Atairiastos δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνο για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.
Ρητά συνομολογείται δια της παρούσης, ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του Δικτυακού μας τόπου οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής δική σας παράβαση, αναλαμβάνετε την υποχρέωση αφενός να παρεμβαίνετε στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσετε το Δικτυακό μας τόπο στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.
Το Blog Atairiastos έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του δικτυακού του τόπου και στους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.
Τα άρθρα της ιστοσελίδας αυτής καλύπτονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, που ισχύουν στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.
Ο επισκέπτης/ χρήστης του δικτυακού τόπου (Atairiastos) μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα και να έχει πρόσβαση σε όλες τις σελίδες αυτού χωρίς να προβεί σε καμία καταχώρηση προσωπικών δεδομένων.
Το Blog Atairiastos δεν καταγράφει κανένα προσωπικό δεδομένο– πληροφορίες των επισκεπτών του είτε με τη χρήση cookies είτε με τη χρήση αναγνωριστικών IP οπότε καμία πληροφορία που σας αφορά συγκεκριμένα δε θα διατηρηθεί ή δε θα χρησιμοποιηθεί.
Η χρησιμοποίηση των προσωπικών δεδομένων τα οποία καταχωρούν οικειοθελώς οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, από το Blog Atairiastos γίνεται μονάχα στα πλαίσια της διασφάλισης της απαραίτητης επικοινωνίας καθώς και για την ενημέρωση σε θέματα προσφορών - υπηρεσιών - αρθογραφίας και αλλαγών που αφορούν στο site και αυστηρά κατόπιν ιδίας πρωτοβουλίας του επισκέπτη χρήστη.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο χρήστης συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο κατόπιν της πραγματοποίησης των τροποποιήσεων, και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ενημέρωση εκ μέρους μας, θα θεωρείται αυτομάτως ότι είναι γνώστης και αποδέχεται τις τροποποιήσεις αυτές.
Όλο το περιεχόμενο του Blog Atairiastos, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, του Αtairiastos.BlogSpot.Com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ) και των διεθνών συμβάσεων.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Αtairiastos.BlogSpot.Com διατίθεται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση, αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή ενώ είναι δυνατή η χρησιμοποίηση, διαμόρφωση ή τροποποίηση του, μόνο για μη κερδοσκοπικούς - μη εμπορικούς σκοπούς και πάντα με την υποχρεωτική αναφορά της πηγής χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τo Atairiastos.BlogSpot.Com περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).
Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται τo Atairiastos.BlogSpot.Com για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο των άλλων web sites.
Ο χρήστης και επισκέπτης του Atairiastos.BlogSpot.Com συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους.

Ευχαριστούμε...

Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
Top